MILK CHOCOLATE
& ITALIAN ROASTED HAZELNUT

“Italia - renumită pentru peisajele sale deosebite, istoria bogată, cultura vibrantă și mâncarea incredibilă - inclusiv pentru îndrăgita Alună de Pădure.Cu pământul  ei vast, cerul albastru nesfârșit, vremea caldă și proximitatea față de apă, Italia oferă condițiile perfecte pentru a cultiva cele mai delicioase alune de pădure.
Progress

AVEM GRIJĂ DE PRODUSELE NOASTRE DE CALITATE

Făcut cu smântână adevărată
Potrivit pentru vegetarieni
Rainforest Alliance Cocoa
Bețișoare sustenabile
FĂRĂ ULEI DE PALMIER

Înghețata noastră este bogată, catifelată și cremoasă, învelită într-un sos de ciocolată cu alune de pădure. Prăjim cu grijă divinele alune de pădure italiene și le punem în interiorul stratului generos de ciocolată, pentru un gust crocant, satisfăcător.Simplu, dar puternic – este cu adevărat gustul Italiei. Sunteți gata să vă delectați simțurile și să trăiți La Dolce Vita? “

AVENTURA TA TE AȘTEAPTĂ

Această aromă este disponibilă în ambalaj multiplu  în retailul modern și sub formă de pachet unic de 90 ml, atăt in retail cat si in comețul de proximitate.

Căutăm în permanență pe glob și ne provocăm să descoperim noi arome. Spuneți-ne unde credeți că ar trebui să explorăm în continuare?

Mândri că protejăm locurile sălbatice ale lumii

Locurile sălbatice sunt o sursă imensă de inspirație pentru noi și este important să dăm înapoi într-un fel. Aflați mai multe despre misiunea noastră cu Wildark.